AleidLand.nl

Darwinstraat 41
2571 DG Den Haag
aleid.landeweerd[at]hccnet.nl
T 070 3461018
M 06 301 44 028

Als een film

Ooit gekocht voor 8 gulden bij de Slegte: De W van Wraak, een beeldroman van Tito Topin met wonderschone platen van Loustal. Uit 1988 en nog steeds heel mooi. Sfeer-impressies van zeegezichten met Marokkaanse huisjes, trap-straatjes, leeggelopen zwembaden, een scheepswrak, hotelkamers, close-ups van personen en voorwerpen. Getekend in een stoere heldere stijl, met trefzekere zwarte lijn. De reis door Marokko die door de hoofdpersonen wordt gemaakt is broeierig en thrillerachtig. Er zijn ook stripboeken van Loustal in het nederlands verschenen, maar in dit boek vertellen de illustraties van omgeving en architectuur een eigen verhaal naast de tekst. Om in te verdrinken als in een film…

Loustal

Share Post :

More Posts