AleidLand.nl

Darwinstraat 41
2571 DG Den Haag
aleid.landeweerd[at]hccnet.nl
T 070 3461018
M 06 301 44 028

Als een toetje…

In Frankrijk geven ze ook mooie boeken uit. Schrijfster Marie Treps verklaart de herkomst van typisch franse woorden in ‘Les Mots Oiseaux‘. De illustraties van Gwen Keraval hebben een hippe retro ‘look-and-feel’ van houtsnedes, uitvloeiende inktrandjes, krijtstrepen, zijn stijlvol en trendy. ‘Lâche pas la Patate‘ is door hetzelfde duo schrijver/illustrator gemaakt en is een verzameling franse uitdrukkingen van over de hele wereld. Met veel gevoel voor humor in beeld gebracht. Eén smetje: de inhoudsopgave van dat laatste boek is een typografisch gedrocht. Who cares?! Als je die er uitscheurt heb je nog 120 pagina’s vol platen om van te smikkelen als een petitfourtje!

Frans

Share Post :

More Posts