AleidLand.nl

Darwinstraat 41
2571 DG Den Haag
aleid.landeweerd[at]hccnet.nl
T 070 3461018
M 06 301 44 028

Informatieve illustraties

Op 9 maart vindt weer het jaarlijkse infographic congres plaats. Interessant voor illustratoren die informatieve illustraties maken voor bijvoorbeeld educatieve uitgevers, vakbladen en kranten. Uitgeverij Gestalten heeft een nieuw boek uit over infographics: ‘Visual Storytelling’. In het boek staat een variatie aan illustratieve verbeelding van concrete gegevens. Door vakmensen die zich ‘data journalist‘, ‘designer’, ‘illustrator‘ of ‘grafisch redacteur‘ noemen. De meest creatieve illustratie voorbeelden komen van Antoine Corbineau uit Parijs, Peter Grundy uit Londen, Lamosca uit Barcelona en Francesco Muzzi uit Bologna. Illustratoren kunnen het vak van infographic designer een esthetische upgrade geven. Tijd voor meer samenwerking tussen illustratoren en infographic redacties voor web, tv en andere media!

VisualStorytelling

Share Post :

More Posts