AleidLand.nl

Darwinstraat 41
2571 DG Den Haag
aleid.landeweerd[at]hccnet.nl
T 070 3461018
M 06 301 44 028

Prijswinnende Portugees

Je hoeft maar 17 Portugese woorden te raden, en je kan dit boek ‘lezen’. De andere woorden tractor, sofá, motor, chocolate, ambulância, carrossel, en túnel zijn universeel, toch? ‘Pê de pai’ word, met nog meer moois, uitgegeven door Planeta Tangerina. Toen ik het boek in de boekhandel in Lissabon inkeek dacht ik het gezeefdrukt was, maar het is offset full color met een heel fijn raster op stevig mat papier. Behalve artistiek ook technisch heel mooi uitgevoerd. Met recht ‘Best Book Design From All Over the World, da Leipzig Book Foundation – Honorary Apreciation (2006)’ en: ‘Vencedor – Titan Awards, Illustration in Design International Competition’. Cumprimentos!

Pe

Share Post :

More Posts