AleidLand.nl

Darwinstraat 41
2571 DG Den Haag
aleid.landeweerd[at]hccnet.nl
T 070 3461018
M 06 301 44 028

Verdwalen in wereldkaarten

Een boek vol kaarten van de wereld; van landen, steden, gebieden en natuur. Gemaakt door illustratoren van over die wereld; kleurig en en vol verhalen. ‘A map of the world’ van uitgeverij Gestalten telt 256 pagina’s en is een ontdekkingsreis langs verschillende stijlen en onderwerpen. Frivool, serieus, stylish, stoer, ingezoomd op één onderwerp, met beroemde landmarks of beestjes, informatief of met een persoonlijk verhaal. Sommige illustratoren tekenden uit de losse pols, anderen bedachten een ludiek concept. Ze geven je overzicht of laten je juist weer verdwalen in hun kaarten. Geografische informatie is de afgelopen 10 jaar steeds losser en persoonlijker in beeld gebracht. Dat zie je terug in deze bonte verzameling illustratieve avonturen van wereldklasse! Cover: Vesa Sammalisto, daarnaast: Islay door Stephanie von Reiswitz, Brugge door Pieter van Eenoge, onder: Happy Planet door Martin Haake en Bergslagen door Nils-Petter Ekwall.

Share Post :

More Posts