AleidLand.nl

Darwinstraat 41
2571 DG Den Haag
aleid.landeweerd[at]hccnet.nl
T 070 3461018
M 06 301 44 028

Prijs voor Argentijnse Isol

Een super leuke illustrator uit Argentinië heeft dit jaar de Astrid Lindgren Prijs gewonnen: Isol! Deze week was ze internationaal wereldnieuws. Fijn dat NRC Handelsblad er een artikel aan wijdde. Nederlandse kinderboeken uitgevers hebben Isol nog niet ontdekt, maar haar werk is wel verkrijgbaar in 20 andere landen. Ze maakt frisse verhalende illustraties. Bij het boek ‘Nocturne, dream recipes maakt ze optimaal gebruik van ‘glow-in-the-dark’ effect. Isol is nu vast een blije illustrator die straks nóg vrolijker werk maakt. Gefeliciteerd!

Isol

Zoals je in de comments kan lezen: Uitgeverij De Harmonie gaat de Nederlandse editie van ‘Nocturne’ uitgeven. Het boek van Isol ligt hier dit najaar in de boekwinkel.

Share Post :

More Posts

3 Comments

 • Ellen
  30 maart 2013 at 10:48 

  Heel mooi werk!

 • Annet van der Kamp
  11 april 2013 at 07:44 

  Hoi Aleid,
  Erg leuk om te volgen jou blog. Kan ik mij ook abonneren?
  Ik kwam een tijdje geleden illustraties van Olle Eksell tegen, ken je die ook?
  Zelf maak ik sinds kort ook weer tekeningen, zie mijn site, en geef veel les in illustratie aan kinderen in het basisonderwijs.
  Succes met alles en hartelijke groet Annet

 • uitgeverij de harmonie
  12 april 2013 at 21:03 

  uitgeverij de harmonie heeft de rechten voor de nederlandse editie van nocturne vorig jaar verworven en zal isol dit najaar in de nederlandse boekhandel introduceren.

Hey! comments are closed.