AleidLand.nl

Darwinstraat 41
2571 DG Den Haag
aleid.landeweerd[at]hccnet.nl
T 070 3461018
M 06 301 44 028

Professioneel over kinderboeken

Momenteel vliegen kinderboeken als sinterklaas- en kerst- kado over de toonbank. Voor iedereen die zich professioneel bezighoud met het kinderboek is deze uitgave van Gestalten interessant: Little Big Books. Een kleurrijk boek met een diversiteit aan platen van kinderboek-illustraties uit de hele wereld. Behalve toonaangevende Europese illustratoren komen ook vakgenoten uit Iran, India, Korea, Argentinië en Chili in beeld. Aan de vakinhoudelijke kant wordt ook aandacht besteed. In interviews komen zaken als auteursrecht en licenties aan bod. Plus de educatieve aspecten en de sleutelfunctie van een prentenboek in de samenleving. In het begin staat een overzicht van grote inspirators uit de recente geschiedenis van het prentenboek. Een mooi naslagwerk voor de nieuwsgierige illustrator/schrijver/uitgever.

LittleBigBooks

Share Post :

More Posts