AleidLand.nl

Darwinstraat 41
2571 DG Den Haag
aleid.landeweerd[at]hccnet.nl
T 070 3461018
M 06 301 44 028

Illustratie en design

In Barcelona durven ze schaamteloos illustratie met design te combineren. En hoe! Estudio Mariscal ontwierp ooit Cobi, de mascotte (en pictogrammen) voor de Olympische Spelen van 1992. De Paralympics-variant Petra is mijn favoriet. Maar ook het Bancaja-logo, verpakkingen voor Camper, animaties, meubels… noem maar op. Er werken meer dan 40 mensen aan informatie design, redactioneel ontwerp, animatie, interieur, architectuur en identiteit. Een waanzinnig creatieve club. Alles met de illustratieve signatuur en Catalaanse ‘schwung’ van de meester, Javier Mariscal.

Mariscal

Share Post :

More Posts

1 Comment

  • Evert Albers
    10 november 2010 at 10:38 

    Leuk om weer terug te zien. Nog steeds prachtig werk.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.