AleidLand.nl

Darwinstraat 41
2571 DG Den Haag
aleid.landeweerd[at]hccnet.nl
T 070 3461018
M 06 301 44 028

Botanische koningin

Decoratieve illustraties zijn vaak een lust voor het oog. De Engelse Angie Lewin is een ‘Queen of botanical prints’. Haar druksels gaan als warme broodjes, op haar website staat een hele reeks ‘sold out editions’. Ze combineert hout- en lino-snedes, én ontwerpt prints voor St. Jude’s, haar eigen stoffenfabriek. ‘Plants & Places’ een boek over haar werk is vers van de pers. Hieronder een inspirerend filmpje waarin je haar van dichtbij geconcentreerd ziet houtsnijden, inkten en drukken. Je ruikt de inkt bijna!

AngieLewin

Share Post :

More Posts

2 Comments

 • nijn
  30 december 2010 at 16:06 

  wow… wat een onwijs arbeidsintensief proces… maar wat mooi!

 • titus
  7 februari 2011 at 19:14 

  Ongelooflijk gaaf, wat een werk! Prachtig om te zien, die klasse van Angie Lewin. Kende ik niet, bedankt! Dat is het leuke van FACEBOOK.

  Ik ga je blog even doormailen aan Eline van Lindenhuizen. Een vriending van ons, was ooit ons oppasmeisje voor Mijnke vroeger. Ze heeft ook illu gedaan op de academie en vind je blog denk ik erg leuk, vind je dat ok?

Hey! comments are closed.