AleidLand.nl

Darwinstraat 41
2571 DG Den Haag
aleid.landeweerd[at]hccnet.nl
T 070 3461018
M 06 301 44 028

Ondertussen in Antwerpen…

Op zaterdag 29 november organiseerde ik met een aantal collega-illustratoren illucafé-2 in Den Haag. 75 enthousiaste vakgenoten uit het hele land kwamen daar op af. Wacom richtte een pop-up showroom in en er waren portfolio besprekingen met Comic House en Zone 5300. In de zaal gaven ondernemende creatieven en software ontwikkelaars korte presentaties. Plus een demonstratie van een interactieve heen-en-weer-illustratie. Illucafé-2 werd gesponsord door Pictoright en Dutchillustration.com. Het lijkt voor herhaling én uitbreiding vatbaar!

illucafé-2

Datzelfde weekeind pakten de Belgen het groter aan met een driedaags evenement in Antwerpen; Grafixx. Een inspirerend programma met workshops, performances, exposities en lezingen. Er werden tekenaars, grafisch kunstenaars, graphic novel makers en uitgevers uit het buitenland ingevlogen. En er was een cross-over met muziek en theater. Grafixx werd voor de derde keer georganiseerd. Check dit sfeervolle filmpje:

Share Post :

More Posts